Derde leernetwerkbijeenkomst Samenwerking Markt & Overheid op 6 november 2018

Wilt u meer weten over welke mogelijkheden er zijn in het samenwerken met de markt als het gaat om maatschappelijk verantwoord inkopen? Meld u dan aan voor het leernetwerk Samenwerking Markt & Overheid. In 3 bijeenkomsten gaan overheid en markt samen in gesprek over verschillende vraagstukken en verkennen samen welke oplossingen hiervoor geboden kunnen worden. Op 6 november 2018 vindt de derde bijeenkomst plaats.

Related posts

Derde leernetwerkbijeenkomst Samenwerking Markt & Overheid op 6 november 2018

Wilt u meer weten over welke mogelijkheden er zijn in het samenwerken met de markt als het gaat om maatschappelijk verantwoord inkopen? Meld u dan aan voor het leernetwerk Samenwerking Markt & Overheid. In 3 bijeenkomsten gaan overheid en markt samen in gesprek over verschillende vraagstukken en verkennen samen welke oplossingen hiervoor geboden kunnen worden. Op 6 november 2018 vindt de derde bijeenkomst plaats.

Related posts