Maatschappelijk Verantwoord Inkopen vergt lef om barrières te doorbreken en briljant te mislukken

Inkoop is een krachtig instrument om als overheid onze duurzaamheidsambities te realiseren. En het vergt durf en lef om barrières te doorbreken, risico’s te nemen en briljante mislukkingen te maken. Zo blijkt uit de vele praktijkervaringen die werden gedeeld tijdens het MVI Congres dat de Rijksoverheid op 3 oktober 2018 organiseerde in Nijmegen. Het congres is gecombineerd met de aftrap van EcoProcura. Dé 3-daagse Europese conferentie over duurzaam, circulair en innovatiegericht inkopen in de publieke sector heeft dit jaar als motto ‘Dare to ask, dare to do’. Ruim 500 Europese overheidsprofessionals, waarvan 300 uit Nederland, zijn aanwezig in Nijmegen European Green Capital om kennis uit te wisselen met elkaar.

Related posts