Meld u aan voor de Kennis- en praktijkweek Contracteren in het sociaal domein

Het ministerie van Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport organiseert van 17 tot en met 21 september 2018 in Utrecht een kennis- en praktijkweek: contracteren in het sociaal domein. Een week lang inspiratie, inzichten, praktijkvoorbeelden en ervaringsleren, met vooral veel ruimte voor onderling delen van ervaringen van gemeenten en zorgverleners. Thema’s liggen op het terrein van regie (sturing), bestuurlijk-strategische keuzes, transformatie en innovatie op inkoop in het sociaal domein.

Related posts

Meld u aan voor de Kennis- en praktijkweek Contracteren in het sociaal domein

Het ministerie van Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport organiseert van 17 tot en met 21 september 2018 in Utrecht een kennis- en praktijkweek: contracteren in het sociaal domein. Een week lang inspiratie, inzichten, praktijkvoorbeelden en ervaringsleren, met vooral veel ruimte voor onderling delen van ervaringen van gemeenten en zorgverleners. Thema’s liggen op het terrein van regie (sturing), bestuurlijk-strategische keuzes, transformatie en innovatie op inkoop in het sociaal domein.

Related posts