Tweede leernetwerkbijeenkomst Duurzame Energie op 25 september 2018

Op dinsdag 25 september 2018 organiseert PIANOo de tweede leernetwerkbijeenkomst Duurzame Energie. In navolging van een eerste succesvolle bijenkomst in juli waar de focus op het inkopen van duurzame elektriciteit lag, staat deze tweede bijeenkomst in het teken van duurzaam gas. De bijeenkomst is de tweede in een serie van drie bijeenkomsten in 2018 omtrent het inkopen en zelf opwekken van duurzame energie. Bent u medewerker van een overheid  en staat u binnenkort voor een nieuwe energie-aanbesteding en wilt u meer leren over het inkopen van duurzame energie? Of bent u vanuit uw rol bij een aanbestedende dienst simpelweg geïnteresseerd in duurzame energie. Sluit u dan nu aan bij het leernetwerk Duurzame Energie. Ook als u de eerste bijeenkomst heeft gemist bent u van harte welkom. U kunt zich voor iedere bijeenkomst afzonderlijk aanmelden.

Related posts